Leszek i Danuta Jakimowiczowie – Leda Ser z Wólki Krowickiej za ser „Wólczan” z kozieradką otrzymali „Perłę” – nagrodę przyznawaną w ogólnopolskim konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”. Nagroda została wręczona w czasie międzynarodowych targów Polagra FOOD w Poznaniu.
„Perła” przyznawana jest najlepszym regionalnym i tradycyjnym produktom żywnościowym oraz za najlepsze danie i potrawę regionalną i tradycyjną
Organizatorem centralnym Konkursu, którego celem jest identyfikacja regionalnych produktów i dań oraz ich promocja, przygotowanie producentów do uczestniczenia w systemach jakości żywności, zarówno na szczeblu unijnym, jak i krajowym, zachęcenie rolników i właścicieli lokalnych firm do korzystania z dorobku polskiego dziedzictwa kulinarnego w celu wzbogacenia swojej oferty rynkowej, jest Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego w partnerstwie ze Związkiem Województw RP i ośrodkami doradztwa rolniczego.